Pris för att trycka tröjor och kläder

Följande avgör pris för att trycka tröjor:

  1. Färger i motivet
  2. Val av tryckmetod
  3. Antal plagg som ska tryckas
  4. Antal tryck på plagget
  5. Priset på tröja eller plagg som ska tryckas

Låt oss förklara

Priset för att trycka tröjor och andra kläder varierar beroende på plaggets kostnad och antal färger som trycket består av. Dessutom spelar antalet plagg du väljer att trycka en stor roll på priset. - Ju fler produkter du trycker desto billigare blir styckpriset per produkt. En annan parameter som är avgörande för priset är val av tryckmetod.

Tryck fler plagg och påverka styckpriset

Det som är mest kostsamt när det gäller trycket är att göra och sätta upp själva screenen. Det vill säga få själva motivet att bli stämpeln och sedan få tryckmaskinen att trycka stämpeln. Men när allt är riggat och klart är det bara färgen som kostar. Därför blir styckpriset dyrare när du trycker upp färre plagg eftersom den stora kostnaden delat med antalet tröjor avspeglar priset per plagg. Så ett tips när du ska trycka tröjor eller andra produkter är att fundera på alla produkter du behöver och göra hela beställningen på en och samma gång. 

 

Pris för att trycka tröjor

Pris för att trycka tröjor med många färger 

Har du ett motiv med många färger behöver du en lite större budget. Men vi på Swedishmerch älskar flerfärgstryck och har därför bra rabatter på detta alternativ. Skicka gärna ditt motiv till oss så får du en offert. Mejla eller ring oss 08-819020

 

 

Kläder med tryck på flera ställen

En annan viktig aspekt när det kommer till priset för att trycka tröjor är om du ska ha själva trycket på fler ställen. Exempelvis; ett tryck fram, ett annat bak och ett tredje på ärmen. Eller om du ska ha olika motiv fram och bak.

 

Pris för tröjor och kläder som ska tryckas 

Den andra stora kostnaden när det gäller pris för att trycka tröjor och andra kläder är valet av plagg. Därför erbjuder vi många olika plagg och klädmärken för att kunna tillmötesgå olika budgetar. Beroende på din budget och vad du vill ha för kvalitet på plagget hjälper vi dig att välja rätt.

Kontakta oss för att få hjälp

Vi erbjuder flera typer av plagg inom olika kategorier. Exempelvis tröjor, byxor, shorts, kepsar, mössor, arbetskläder mfl. Dessutom har vi flera sorter inom varje kategori så när det gäller tröjor hittar du alltifrån Hoodies, munktröjor och collages-tröjor till långärmade t-shirts. Pris för våra tröjor (utan tryckkostand) 

Vanliga T-shirts är den absolut mest populära produkten hos oss. Därför har vi ett riktigt stort utbud av olika typer av t-shirtar. Priset för att trycka tröjor varierar därför beroende på val av material och märke på T-shirten. Exempel på olika typer av t-shirtar är pikeer, funktions t-shirts, bomulls t-shirts mfl. Här hittar du priser för några av våra t-shirtar 

Prislista för "blanka" kläder (pris ex. moms och ex. tryckkostnad).

Trycka tröjor hållbart och med kvalitet

Vi har många kvalitetsplagg som är slitstarka och känns lyxigare i kvaliteten. Dessutom erbjuder plagg som är eco och fairtrade. Har du en begränsad budget men ändå vill ha ett lyxigare plagg är ett tips att spara in på antal färger i trycket och lägga mer pengar på själva plagget. 

Pris för att trycka tröjor

Hur ser era tryck ut?

Om du vill titta på produkter som vi tryckt kan du gå in och kolla i vår webbshop distbox.com. Distbox är en renodlad webbshop för bl.a musik-merchandise här hittar du massor av produkter som vi tryckt. Både Swedishmerch och Distbox är en del av Merchants Stockholm AB. Merchants Stockholm AB arbetar med helhetslösningar inom merchandise som även inkluderar eventförsäljning och e-handel.