Trycka tröjor billigt

I dessa Corona-tider är det många som frågar oss om hur man kan trycka tröjor billigt. Vi har förstått att det nu är många företag, föreningar och band som tittar på hur de kan fortsätta sin verksamhet som vanligt, men hålla nere kostnaderna. Därför har vi tagit fram en checklista till dig som vill tycka tröjor billigt. Detta är saker som vi kan hjälpa dig med för att du ska kunna trycka tröjor billigt utan att tumma för mycket på kvaliteten.
 

Att tänka på för att trycka tröjor billigt

  1. Gå över till enfärgstryck: Desto fler färger du har i trycket desto dyrare är det.
  2. Tryck bara på ett ställe på produkten/plagget: Varje tryck på plagget kostar extra. Om du brukar ha tryck både fram och bak kan du under den här perioden gå över till att bara ha ett tryck på plagget.
  3. Välj ett billigare plagg/produkt ur vårt sortiment: Vi har ett brett utbud av produkter inom olika prisklasser. Prata med oss så hjälper vi dig att hitta en bra produkt inom din budget.
  4. Tryck en större upplaga: Denna punkt kan ju låta lite märklig, att det skulle blir billigare att trycka upp fler plagg. Men så här ligger det till, en stor kostnad när vi trycker är att sätta upp själva screenen (“stämpeln” som trycks på plagget). Men när screenen är på plats så är det bara färgen som kostar. Därför är det mer kostnadseffektivt att trycka upp en större upplaga då styckpriset per plagg blir lägre. Så om du vet med dig att du kommer att behöva en större upplaga är ett hett tips att lägga hela beställningen på en och samma gång istället för att be om påfyllning då och då.
  5. Beställ i god tid: Om du har framförhållning kan vi hålla nere våra kostnader genom att välja de mest kostnadseffektiva alternativen för just din beställning. Expresslösningar blir alltid dyrare.

Skicka dina kontaktuppgifter så hjälper vi dig att hitta billigaste lösningen

tryckeriet@swedishmerch.se

08 - 81 90 20

Trycka tröjor billigt hos swedishmerch